• Poniedziałek, 19 sierpnia, 2019 r.
  • 10:51
  • ilość odwiedzin: 193.998
  • PLEN

Oferta

Przedmiot działalności

W naszej ofercie polecamy szeroką gamę starannie wyselekcjonowanych elementów  drobiowych, a wśród nich:

  1. Filet z piersi kurczaka

Proponujemy filet podwójny, pojedynczy, filet bez chrząstki, filet ze skórą

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 7 dni

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

 

  1. Podudzie z kurczaka

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 6 dni

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

 

  1. Porcje rosołowe ( korpus, korpus ze skrzydłem i korpus cały)

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 6 dni

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

 

  1. Udo z kurczaka

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 6 dni

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

 

  1. Noga z kurczaka

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 6 dni

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

 

  1. Ćwiartka tylna z kurczaka

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 6 dni

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

 

  1. Mięso z uda ze skórą lub bez skóry

Forma pakowania: luz ; pojemnik E2 wyłożony workiem foliowym

Termin przydatności 7 dni